S.C ADMALASH S.R.L autorizata de ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 11270, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, si marca de responsabilitate proprie IF14.

Aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata de persoane autorizate de ANPC si totodata cu marca de responsabilitate IF14.

MIZZA JEWELRY ofera clientilor sai o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii produsului (momentul in care s-a plasat comanda), pentru deficiente neimputabile consumatorului. Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor, accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.