Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea pietrelor, a cristalelor si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale.

Materialele de natura organica, perle, coral, scoici, sidef au nevoie de ingrijire speciala. Acestea trebuie ferite de lumina si caldura excesiva pentru ca isi pot schimba culoarea, se pot crapa sau deteriora iremediabil. Uleiurile naturale ale pielii, temperatura si umiditatea naturala a pielii ajuta perla sa-si mentina stralucirea, dar acidul din transpiratie poate ataca si decolora sideful. Deasemenea, pentru perle, sidef sau coral nu utilizati substante standard de curatare a bijuteriilor, acestea pot fi prea dure.

Curatati bijuteriile din argint fara pietre cu bicarbonat sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora.

Oxidarea (innegrirea) este o proprietate naturala a argintului de aceea nu se considera un defect.

Bijuteriile fara pietre se curata cu bicarbonat sau solutii speciale pentru a le reda stralucirea. Recomandam ultilizarea unei carpe moi pentru curatarea acestora. De asemenea recomandam pastrarea bijuteriilor in locuri uscate, departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala, caldura si pentru a preveni oxidarea lor.

Pentru a-si pastra garantia, bijuteriile se vor da jos inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata sau dezlipirea partilor .

Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

Intreaga echipa S.C ADMALASH S.R.L se straduieste sa prezinte produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relavanta la hello@mizzajewelry.com